c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Μυστικες Αληθειες

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!Άλλωστε αυτή είναι η Ζωή!Ανθρωποι-Μυστικα! ΜΥΣΤΙΚΌΣ Δειπνος-Μυστικη Οργανωση-Μυστικη Επιχειρηση-Μυστικη Αστυνομια-Μυστικη Ψηφοφορια-Μυστικη Αναθεση-Μυστικες Παρεμβασεις-Μυστικες Μιζες-Μυστικες Αλήθειες,Μυστική,Μυστική,και Νηστικοί Άνθρωποι!Και μια Αλήθεια=Κάθε Μέρα πεθαίνει κόσμος,πολύς κόσμος,Ατυχήματα,Πείνα,Ηλικία,και ένα μεγάλο Γ Ι Α Τ Ι?Σε όσους δεν αναρωτιούνται εύχομαι Καλό Πάσχα,Σε όσους σκέφτονται το Γιατί,Καλή Ανάσταση,και σε όσους Πιστεύουν με Αποδείξεις,Χρόνια Πολλά!!

3 σχόλια:

  1. @Molemou-Σ'ευχαριστω φιλε μου απο το Μοναχο,καλες γιορτες και καλο Πασχα σε'σενα και την οικογενεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,

    Ισχυρότατο και καθόλου μυστικό το μήνυμα της σημερινής σου ανάρτησης!

    Αν και η ταυτότητα μου παραμένει μυστική πίσω από ένα ψευδώνυμο οι ευχές μου σε σένα είναι πολύ αληθινές! Σου εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Λουλουδι-μαλλον εχεις αρωμα,και ειναι μεθυστικο οπως και τα ομορφα σχολια σου!Θα σ'ευχαριστησω,και θα σου ευχηθω μονο να εισαι καλα,κοντα σ'αυτους που θελεις και αγαπας!Τα σεβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala