c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ

Αυτες ειναι οι καρεκλες που αρμοζουν σε ολους τους κοινοβουλευτικους,που με πεισμα προσπαθουν να αφανισουν τον ελληνισμο,κανοντας πολεμο πολιτικο-κοινωνικο,στα στρωματα των φτωχων πολιτων!Ζουμε στη χωρα που καταδικαζεται,και καταδικαζει!Συμφωνει απορριπτοντας,δινει αυξησεις με φορους,κατεβαζει σημερα τους συντελεστες ταξινομησης στα αυτοκινητα,ομως ανεβαζει την βενζινη!Οι πολιτικες τους?Βλεπε αλλα μην απλωνεις χερι,παρε αλλα μην αποκτησεις!Και να'τος ο πολεμος και στην πρωτευουσα!Καθε βραδυ καιγεται!Τρεχει η πυροσβεστικη να την σβησει!~Η εξουσια αμετοχη οπως παντα κωφευει!Δεν παιρνει τα μυνηματα!Δεν την νοιαζει οτι αυτη προκαλει και αναβει το σπιρτο!Και θα βγει παλι στην TV,και τι αλλο θα μας πει?Οτι παλι η κουκουλα εκανε τον σαματα!Ενα εχω φιλοι να σας πω- Κουκουλα και στα δυο Κεφαλια.ΚΑΙ οχι σαν Αυτους που τη φορανε στην Καρδια!Γιατι μπορει να εχουν την ασυλια τους,εμεις εχουμε την γευση,και μας αρεσει το καλο το φαγητο,και ξερουμε ποσο νοστιμο ειναι το χοιρινο,ομως σαν εχει 2 ποδια και μενει στη βουλη,στο στομαχι μας δεν καθεται πολυ!

6 σχόλια:

  1. Πολύ καθαρές δεν είναι γι αυτούς...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @-vlavo-Tωρα που το λες σαν να εχεις δικιο!Θα προσπαθησω σε αλλη αναρτηση να διορθωσω το λαθος!Καλο μηνα να εχεις φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα!Συμφωνώ!Όντως καθαρές είναι για τόσο βρώμικο χώρο...
    Αλλά εμείς φταίμε,θα το πω άλλη μια φορά.Αν όλοι,μαζικά όμως,αντιδρούσαμε σε κάτι,δεν θα συνέβαινε.ΌΛΟΙ όμως,να μην μείνει ούτε ένας απ'έξω,σε όλη την Ελλάδα.Αλλά πάντα θα υπάρχουν τα συμφέροντα στη μέση και αυτοί που δεν αντιδρούν για να μην τα χάσουν...
    Καλησπέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @-musicgarden-καλησπερα καλη μου,μακαρι να αντιδρουσαν,ολοι οπως εσυ,και φυσικα εχεις δικιο,γιατι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη!Σ'ευχαριστω που περασες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα κι απο μενα! Ωραια αναρτηση, ομως εν τελει εμεις φταιμε, εμεις δινουμε το "εισιτηριο" για να κανουν αυτα που κανουν! Αληθεια ακουσα οτι δινουν λεει το παραδειγμα οι βουλευτες κι μειωνουν το μισθο τους 5 τοις εκατο....Τι εχεις να πεις γι αυτο. Ελεγα να ποσταρω σχετικα, αλλα τι νοημα θα χει...τιποτα δε θα αλλαξει!! Καλο σου βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @-garodiakritikos-Φιλε μου,σ'ευχαριστω που περασες,και για το σχολιο σου!Οσο για το 5 τοις εκατο...ας το δωσουν πρωτα...Αν και ο μισθος τους ειναι τετοιος...που ουτε θα καταλαβουν την μειωση.Και για το αν πρεπει να ποσταρεις το θεμα,καντο.Οι αλαγες ερχονται με της λεπτομεριες!Καλο σου βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala