c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Οι Φυλακες δεν ειναι μονο για τους Πολιτες,ειναι και για τα κουμπαρο-κομματο-σκυλα


Ζούμε την απόλυτη εξαθλίωση,και καταπάτηση της προσωπικότητας μας με σκάνδαλα,φτώχεια,και ατιμωρησία υπευθύνων!Πρώτη φορά στα χρόνια της δημοκρατίας!Μιας δημοκρατίας που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους!Τι και αν μερικοί απ'αυτους είναι σωστοί,όταν σιωπούν εγκληματουν.Τα σκάνδαλα πολλά,πολλές και οι απουσίες ψήφων των αλητήριων της βουλής,μια απόφαση Αθώοι οι τραμπουκοι της βουλής!Δυστυχώς κανείς δεν θα μπει στη φυλακή,φρόντισε για αυτό η ασυλία του βουλευτη.Κουμπαροι και λοιποί έξω πλέον και αυτοι.Μετα από όλα αυτά θέλω να ευελπιστώ ότι δεν θα ξανά ψηφίσει λάθος ο ελληνικός λαός!
Το μέλλον δεν μπορούμε να το προβλέψουμε..... μπορούμε να το προλάβουμε!

7 σχόλια:

  1. @apnear-Σ'ευχαριστω φιλε μου,το δικιο ειναι με το μερος ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμήσου πως αυτος ο λαός ξεχνάει..και αυτο ειναι κατι που οι πολιτικοι και οι τεχνοκρατες γενικοτερα το γνωριζουν πολυ καλα.Βασίζονται σ'αυτο.
    Η πολιτική της λήθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ !!!

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΝΜ.
    ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ...

    " Το μέλλον δεν μπορούμε να το προβλέψουμε..... μπορούμε να το προλάβουμε! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @sefirah.Η αληθεια ειναι πως ο λαος ξεχνα,τον πιανει μαλακινση,ιδικοτερα την ωρα της καλπης,ομως μεσα απο τετοια κριση,φτωχια,και''ασυλια σκανδαλων''ισως να υπαρξει φως μεσα στο μυαλο του Ελληνα.Σ'ευχαριστω που περασες,καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @FOUNTAS SPIROS-Φιλε μου Σπυρο ευχαριστω για το σχολιο σου,τα πραγματα ειναι τραγικα στην ελλας,προκειτε για μια Ελλαδα των λιγων!Και πρεπει να ανατραπει αυτο.Ειναι χωρα ολων,και πρεπει τα λαθη να διορθωθουν.Καλο σου βραδυ,και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σιωπή είναι συναίνεση.
    Κι εγώ φοβάμαι τις επιλογές μας κι ακόμα περισσότερο τις συνέπειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανεμοδουρα η σιωπη,ειναι εγκλημα,και θα πρεπει οι επιλογες μας να ειναι σχετικες με τα προβληματα μας!Σ'ευχαριστω που περασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala