c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Αχ!Ελληνα..Eurovision η Euroftision


Τι ωραία που μας κοροϊδεύουν Έλληνα!Σου έδωσαν κίνητρα για να αγοράσεις αυτο/το,και εσύ ετρεξες να το πάρεις!Καλά να πάθεις!Και τώρα σου έδωσαν και αυξησεις,τελη,βενζίνη,ασφάλιστρα,αλλά εσύ το αντέχεις!Αυτό που δεν αντέχεις με τίποτα είναι ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΣ,που δεν έφερε την πρώτη θέση!Αυτή φυσικά είναι και η είδηση που μας ενδιαφέρει.Ο πτωχός πλην διάσημος ρουβας!Τόσες τηλεοπτικές ώρες γι'αυτον τον ταλαντούχο και όμορφο νέο!Αχ Έλληνα μας λυπάμαι!Απ την άλλη σε θαυμάζω για το κουράγιο σου να τρέχεις και να απολαμβάνεις μικρές χαρές..είσαι τόσο ευτυχής με το ''ένα απέραντο τίποτα ''που σε σερβίρουν!Πιες έναν φραπέ συζητα με τους φίλους σου,και ηρέμησε του χρόνου μπορεί να κερδίσει η καλομοιρα και να χαμογελάσεις ξανά.. και για της αυξήσεις που θα έβαζε το κράτος μη σε απασχολεί,αφού το ξέχασες εσύ δεν το παρέβλεψαν αυτοί......

4 σχόλια:

  1. πες τα!ειναι εξοργιστικό να μας κλεβουν για να κανει την μοστρα του ο καθε νάρκισσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @sefirah καλη σου μερα δυστηχως για τον ελληνα ερχεται πρωτος ο καφες,και δευτερος ο χαβαλες..και οταν περνουμε χαμπαρι την κλοπη.ειδη τον...(καφε).τον εχουμε πιει!!
    καλη βδομαδα να εχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα
    Αυτή η τρέλα με τους λαούς να πεινάνε και να σκάνε τρελά λεφτά για την Eurovision κι άλλα αδιάφορα, δεν είναι μόνον ελληνικό προνόμιο.
    Διάβασα-άκουσα ότι οι Ρώσοι έδωσαν 30 εκατομμύρια ευρώ για το πανηγύρι τους.
    Ήμαρτον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανεμοδουρα καλησπερα:)
    Σωστα ακουσες και φυσικα θα συμφωνησω μαζι σου..Αυτα ειναι τα χαλια της''μοντερνας ζωης μας''που καποιοι μας οδηγουν!
    Ας ανοιξουμε ολοι τα ματια μας λοιπον!
    Ευχαριστω που περασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala