c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Κουρσαροι πουθεν τα βρηκατε;

Ντροπή όλοι οι σύγχρονοι Σοφοί να έχουν μεταλλαχθεί και πουληθεί στο Χρήμα.Μήπως αν ήταν όλοι αυτοί Χαζοί,σ'αυτη τη γη θα βλέπαμε άσπρη μέρα;Πως να εκφραστω για σας Κουρσάροι της Πολιτικης,που μέσα σε λίγα χρόνια αποκτησατε λεφτά με βιβλιάρια και τετραγωνικά χωρίς να έχετε προσφέρει κάτι για να τα αποκτήσετε όλα αυτά!Βλέπεις για όλους υπάρχει νόμος μόνο που για σας αυτό δεν παίζει ρόλο!Πειρατές,αρπαγες πάνω σε ένα καράβι που λέγετε Ελλάς,και μαζί με σας υπάρχουμε και εμείς οι σκλάβοι,οι απεχαροι,οι ρομαντικοί που τραβάμε διαρκώς κουπί για να μπορείτε εσείς να ζητε την ονειρεμένη σας πλούσια Ζωή στερώντας την Ελπίδα και σκορπώντας αδικία!Δεν είμαστε ναυαγοί στην χώρα αυτή!Σας φτύνω εδώ και πολύ καιρό αλλά νομίζετε οτι βρέχει,διότι έτσι σας βολεύει!Μα όταν ο κάθε υπουργός έχει 40 σπίτια και εκατομμύρια ευρώ είναι λογικό να μην ακούει από εκεί ψηλά που τον αφήσαμε να ζει βασιλικα.Και πόθεν έσχες κύριοι από πουθεν προέκυψε να έχετε και ιδιωτικά νησιά,πλοια και τοσα μετρητα;Ενιωσα για λίγο ότι η κρίση θα μας φωτίσει,αλλά τώρα άρχισα να πιστεύω ότι ένας πόλεμος δικαίου θα μπορέσει να μας δώσει λύση!

14 σχόλια:

  1. μπράβο φίλε μου Σωκράτη....καλά που έχουμε κι εσένα και τους τα ρίχνεις στ`αυτιά.Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Το Θολο Τοπιο

    Θεοδωσια μου ευχαριστω που περασες ''αλλα στου κουφου την πορτα περνεις την πορτα και φευγεις''
    Καλο μηνα να εχουμε Φιλια:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωκράτη μου, τα λαμόγια θα βγουν κάποια στιγμή προς άγραν ψήφων.
    Εκεί θα κουφαθούμε εμείς στις εκκλήσεις τους, όπως ακριβώς κάνουν αυτοί τώρα.
    Πάντως καλά κάνεις και τα λες.
    Αλίμονο αν δεν τους τα λέγαμε κι όλας!..
    Καλό σου μήνα.
    Σε χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ politisathin

    Καλο σου μηνα φιλε μου να εισαι παντα καλα!Οσο για τα λαμογια;εχω να πω:''I fear all that will be for me without me''Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα:)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΠΟΙΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΜΙΛΑΜΕ???ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ .ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ????ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ????ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ????ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ liza
    Λιζακι μιλαμε για πιθηκανρωπους και πολιτικες Μαιμου,που ολα συντελουν στην καταρευση της αξιοπρεπειας του λαου!Καλο βραδυ:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά μιλάς φιλε μου Σωκράτη...για μια φορά ακόμη !!!
    Κάποτε όμως ο λαός πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει!!!

    Τέλοσπάντων,
    καλό μήνα να εχεις αδελφέ.Να είσαι πάντα καλά.

    Σπύρος από το aboutmylamia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ SPIROS FOYNTAS

    Φιλε Σπυρο καλησπερα και καλο μηνα ευχαριστω που περασες,αντε να δουμε ποτε θα εχουμε τα ξυπνητουρια του λαου:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωκράτη μου καλημέρα!
    "Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;"
    Ιερός Αυγουστίνος (354-430)
    Ειπώθηκε τόσο παλιά και είναι τόσο πρόσφατο...

    Να είσαι καλά που μας αφυπνίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Energythink

    Kαλη σου μερα Ελσα καλο μηνα και ευχαριστω που καταθετης την Σοφια σου,και φυσικα και προκειται για οργανωμενη ληστεια που γινετε εκ του ασφαλους διοτι δεν υπαρχει κυνδινος φυλακης:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακαρι να μπορουσανε να διαβασουν αυτη την αναρτηση ολοι τους, μονο αυτο εχω να πω.... αλλα και τους το μοιραζαμε εκτυπωμενο, μια ματια θα εριχναν και θα το πετουσαν...τετοιοι ειναι...

    Τις καλησπερες μου και καλο μηνα (ευχομαι να ειναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ shadow
    Kαλησπερα και καλο μηνα και σε σενα.πιστευω δεν χρειαζεται να διαβασουν διοτι ως τεμπελιδες απλα το ξερουν.Και δεν θα μπορεσουν ποτε να επικαλεστουν αγνοια!Αυτο τους καταδικαζει.
    Ευχαριστω που περασες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Σωκράτη, αν οι χαζοί ήταν στην εξουσία μια χαρά θα είμασταν όλοι γιατί οι "χαζοί" είναι συνήθως πράοι, τίμιοι και έχουν καρδυά παιδιού! Παιδική χαρά θα ήταν η Ελλάδα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ global greek
    καλη σου μερα και καλο μηνα να εχουμε.Τι να θελουμε ομως χαζο η βλακα;γιατι
    η βλακεια ειναι ισχυροτερη της εξυπναδας.η καταναλωση της βλακειας μας καθηστα ηλιθιους.Ειναι μια απορια,και αυτη ακομη αποκαλυπτει βλακεια!Ας ρωτησουμε ολοι τον βλακα μεσα μας και ας αποφασισουμε τι θελουμε τελικα !
    Τα φιλια μου globalgreek του maskat:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala