c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Οι mentalist της Πολιτικης

Περνάει ο καιρός.Τι κι αν τους άφησα χρόνο να διώξουνε τον Πόνο!Έμεινε μόνο Χιόνι,εκεί που γράφτηκαν οι υποσχέσεις των Πνευματιστων Πολιτικών πράσινων και Μπλε.Εμειναν τα <ΘΑ>να προσθέσουν μια ρυτίδα ακόμη στα πρόσωπα των Ελλήνων Πολιτών!Τι και αν προσπάθησε ο λαός να αλλάξει καθεστώς!Με όνειρα και Ελπίδα έδωσε μάχη για να ξανά γελάσει,μα τον πνίγει η νέα τάξη που υποσχέθηκε πολλά μα στο τέλος δεν θα έχει γιατρειά!Για να βγει η χώρα από την Εντατική πρέπει να πάρουμε εμείς λοιπόν την θέση αυτή;Μας οδήγησαν σε τέτοιο χάλι που εμείς τους λέμε πάλι χαλάλι και πάλι από την αρχή ψήφοι φωνές και αποτέλεσμα σιωπής,χωρίς κατεύθυνση και ήχο προοπτικής.Αλλάξαμε το χρώμα όχι όμως και το κόμμα .Στην φτώχεια μας έφτασε ο χοντρός στην εξαφάνιση μας οδηγεί από ότι φαίνεται και ο χαζός!Πότε Έλληνα θα βάλεις επιτέλους πια μυαλό και πάψεις να είσαι το πιόνι όλων αυτών,που τίποτα άλλο δεν κοιτά παρα μόνο να γεμίζει την δική του την κοιλιά!Περνάνε οι μέρες σιωπηλά και έμεινες φίλε μου χωρίς Δουλειά,χωρίς Επίδομα,Σύνταξη,Αξιοπρεπή!Μήπως θα έπρεπε να σηκωθείς από την Μαστούρα που σου Στρίβουνε να πιεις και να ζητήσεις αυτό που σου στέρησαν πολύ... μια Ανθρώπινη και Τίμια Αξιοπρεπή Ζωή. Αν δεν διορθώσεις Γιωργάκη την ζημιά που όλοι σας προξενησατε στον ελληνικό ντουνιά από τώρα δεν θα σταματήσω,να μιλώ και κάλαντα να σου λέγω με τρόπο μοναδικό!

10 σχόλια:

  1. Το άργησες, αλλά το καλό πράγμα αργεί έτσι?
    Δεν λέω πως έχεις άδικο, αλλά κάτσε βρε Σωκράτη μου, μπορεί να βρει λεφτά το παιντί και να μας σώσει τους έρμους!
    Καλησπέρα και φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @-ανεμοδουρα
    Γλυκια μου Μαρινα να μαθουν να μην ταζουν σε παιδια!
    Να εισαι παντα καλα
    Τα φιλια μου και την καλησπερα μου<:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άξιζε φίλε μου η αναμονή..."ΕΓΡΑΨΕΣ"
    Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά μου έδωσες:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @-Το Θολό Τοπίο...με ξεκάθαρη ματιά
    Σια μου σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια σου ευχομαι να περνας παντα καλα και καλες αναρτησεις!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σοφος λαος μας λεει οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.Επισης μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην λες...Και εμεις περιμενουμε,με το μεγαλυτερο ξεφτυλισμα μεσα στσ νοσοκομεια,,,καλο σου βραδυ Σωκρατη:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @-Liza
    Λιζακι μου υπαρχει και κατι αλλο που λεει ο παλιος σοφος λαος μας:Τα γαιδουρια κοπαδι δεν γινονται.Ας ελπισουμε οτι θα αλλαξει κατι και θα υπαρξει ελπιδα.Σου ευχομαι να εισαι παντα δυνατη!
    Φιλια για μια ομορφη καλη-νυχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλησπέρα. Βασικά πιστεύω οτι θα πρέπει σαν πολίτες να είμαστε ανήσυχα πνεύματα και να ξυπνήσουμε είτε η κυβέρνηση μας είναι ή θα γίνει πράσινη κίτρινη μπλέ κόκκινη ή τιρκουάζ...Να σαι καλά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Estella
    Συμφωνουμε λοιπον στην ουσια,σ'ευχαριστω που περασες και για το καλο σχολιο σου.ευχομαι καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα λέμεεεεεεεεεε!!!!!!! Πέστα όπως μόνο εσύ ξέρεις να τα λες.... χάρηκα που επανήλθες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @-tadeefi
    Γεια σου Εφη!!!!!Να εισαι καλα,και να περνας σουπερ!Ευχαριστω που περασες!!!Καλο σου απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala