c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ενα μπουκετο!Προορισμος..Συνταγμα!

Λειπω γιατί πλήττω σταμάτησα να ελπίζω και σας χαρίζω ένα μπουκέτο σκληρό γεμάτο μίσος,μόνο που δεν μπορώ να σας το στείλω μέσα από ένα αριθμό τραπέζης που βγάλατε για να σας βοηθήσω,απλά σας το δείχνω μέσα από μια εικόνα,κι ας μην μου δώσατε ποτέ χώρο στα χιλιόμετρα της γης,για να αισθανθώ περήφανος για σας τους βουλευτές,που ψήφιζα όλα τα χρόνια της κλεψιας και της σκλαβιας που μου μάθατε να ζήσω!Δεν θα σας πληρώσω ούτε μία,γι αυτό που πραξατε,γιατί μείνατε ατιμώρητοι άπραγες της χώρας!Κανείς από σας στα σίδερα της φυλακής,ίσως γιατί θέλατε να ζούμε ελεύθεροι φυλακισμένοι όλοι εμεις.Καταφερες πολιτική να χρωστάμε όχι μόνο εμείς αλλά και αυτοί που θα γεννηθούν,και ας φταίτε μόνον εσεις.Και ας ζείτε με τα υποχόνδρια παιδιά σας μέσα στη χλιδή!Τι ειρωνεία και αυτή να ζητάτε να πληρώσουν τα κλεμμένα οι πολίτες της χώρας αυτης.Σταματησα να ελπίζω σε μια καλύτερη Ζωή που θα μου προσφέρατε όλοι εσείς οι 300 μαλάκες πολιτικοί,και σας βάζω όλους μέσα,γιατί τα αυτιά μου ακούνε μόνο λογια,γιατί τα έργα για σας σημαίνουν δικαιοσύνη και δεν το πράττεται γιατί σας αρέσει να παίζεται με του λαού την νοημοσύνη!Γι αυτό κόψτε τον λαιμό σας ευρώ από μένα δεν θα δείτε ούτε στο ποιο τρελό όνειρο σας!Τέρμα πια οι ουτοπίες και τα ακατέργαστα όνειρα. Δεν υπαρχετε στο μυαλό μου ούτε σαν εικόνα πια!Καταφέρατε να Χαίρομαι που ανήκω μόνο σε μένα και στα όνειρα μου,και δεν βάζω κανέναν από σας στη μοναξιά μου!Δεν με ενδιαφέρει τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα Είμαι ελεύθερος!

4 σχόλια:

  1. Δεν φοβάμαι τίποτα δεν ελπίζω τίποτα είμαι ελεύθερος.!!!Σωκράτη φίλε μου κράτα την ελευθερία της ψυχής και του μυαλού σου και ταξίδεψε εκεί που μας έχουν απαγορεύσει οι τζογαδόροι των ονείρων μας...Μαζί σου ταξιδεύουμε όλοι εμείς οι τρελοί κι αλλοπαρμένοι της @παρέας μας.
    Πολλά-πολλά φιλιά:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Theodosia
    Ελευθερια λοιπον για μας που ξερουμε πως να την αποκτησουμε!Ταξιδια,σε δικους μας κοσμους καθαρους.Ζουμε λοιπον στον κοσμο μας γιατι δεν μας αρεσει ο δικος τους ετσι που τον εφτιαξαν!
    Καλο απογευμα Σια μου φιλια<:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν είμαστε ελεύθεροι όταν ζούμε κάτω από το καθεστώς της υποταγής και της δουλοπρέπειας.
    Ακόμα και αν το μέσα μας ανθίσταται και αισθάνεται ελευθερωμένο, δεν μπορεί να βιώσει την ελευθερία σε μία ανελεύθερη και εξευτελισμένη καθημερινότητα.
    Κάτι πρέπει να κάνουμε.
    Καλό ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @αστρο-συμμοριτες
    Η χουντα της δημοκρατιας.Εγω ομως παραμενω ελευθερος.Δεν με ενδιαφερουν πλεον τιποτα απο οτι συμβαινει και που προκυτε να συμβει.Και φυσικα δεν βοηθω καμια κυβερνηση μετα απο οτι εχουν κανει στη χωρα αυτη.Το μυστικο το βρισκει οποιος θελει να το βρει!
    καλο σαββατο κυριακο και σε σας και φυσικα καλη Πρωτομαγια <:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala