c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Σας Απαγορευω να μου Απαγορευεται και να μου Υπαγορευεται

Η Ελλάδα του Απαγορεύεται!!Ότι Απαγορεύεται σε μας σας Απαγορεύω να επιτρέπεται σε σας!Μας Απαγορεύουν να ζούμε όπως εκείνοι μας Απαγορεύουν να έχουμε όσα έχουν οι ίδιοι,μας Απαγορεύουν να εργαζόμαστε μόνιμα όπως εκείνοι,μας απαγορεύουν με νόμους ειδικά για μας,να δικαιούμαστε μια θέση στην αξιοπρέπεια και να κανουμε ονειρα στη Ζωή μας .Απαγορευουν τον αγρότη να επιδοτείται,Απαγορεύουν τον μαθητή να έχει δωρεάν παιδεία,Απαγορεύουν τον συνταξιούχο να έχει ανθρώπινη κοινωνική και ιατρική παροχή,μας επιτρέπουν να αγγίζουμε αλλά να μην έχουμε,μας επιτρέπουν να τρώμε αλλά να μην χορταίνομαι,μας επιτρέπουν να έχουμε άποψη αλλά να μην την εκφράζουμε,μας επιτρέπουν να πάρουμε αυτοκίνητο αλλά να το χρωστάμε μέχρι να πεθάνουμε. Και τώρα ήρθε η σειρά μου:Σας Απαγορεύω να μου Απαγορευεται!Σας Απαγορευω να ζείτε όλοι σας εις βάρος μου,σας Απαγορεύω να οδηγείτε V.I.P αυτοκίνητα και να πληρώνω εγώ,σας Απαγορεύω να έχετε εκτός έδρας και να πληρώνω πάλι εγώ,σας Απαγορεύω να κάνετε χρήση κινητών τηλεφώνων και να μην πληρώνεται,σας Απαγορεύω να κάνετε έξοδα σε ταξίδια,γεύματα εργασίας και να πληρώνω εγώ,σας Απαγορεύω να βγαίνετε σύνταξη και να παίρνετε και εφάπαξ σε 4 χρόνια,σας Απαγορευω να είστε αστέρες της τηλεόρασης,σας Απαγορεύω να κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά σας στους πολίτες που ζουν στα όρια της φτώχειας,σας Απαγορεύω να κλέβεται και να είστε αδέρφια με τα βατοπαιδινα ρασοφορα υποκείμενα της εκκλησίας,σας Απαγορεύω να μην αγαπάτε την χώρα μου και να την ξεπουλατε.Τελος Απαγορεύω τον ευατο μου να σας ψηφίζει,και σας κερνώ την τούρτα που σας αξίζει!

17 σχόλια:

  1. Μαζί σου για όλα στο κείμενο!!!
    την τούρτα την κερνάω κι εγώ

    καλοφάγωτη να ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Λενα
    Καλησπερα και καλη εβδομαδα:))
    Σ ευχαριστω που περασες οσο για την τουρτα θα δεχτω και την δικη σου γιατι ειναι πολλοι αυτοι που πρεπει να σερβιριστουν:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονογράφε η φωνή σου ακούστηκε μέχρι το Ομάν!

    Εύγε και μακάρι να γεμίσει ο τόπος με ποιό πολλούς σαν κι εσένα που τα λένε έξω απο τα δόντια και παρακολουθούν με κριτικό ματι το τί σαλάτες φτιάχνουν τα δημόσια πρόσωπα στην Ελλάδα. Παντού βέβαια το ίδια είναι πάνω κάτω, η εξουσιά διαφθήρει, αλλά τουλάχιστον σε άλλα μέρη τα καλύπτουν καλύτερα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ global greek

    Σ'ευχαριστω γλυκια μου για το πολυ καλο σχολιο σου!Να εχεις μια πολυ καλη βδομαδα εκει μακρυα που εισαι και που ωρες ωρες σε ζηλευω για την αποφαση ζωης που πηρες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τους αλητες που εχουμε μπλεξει φιλε μου ,σε λιγο θα μας χρεωνουν και τον αερα που αναπνεουμε, τους πληρωνουμε για να μας τσακιζουν στους φορους !Αλλα το χειροτερο ειναι οτι ξεπουλανε τη χωρα οι αλητες,λες και ειναι περιουσια τους ,δε ρωτανε κανενα οι κεραταδες!!Πεστα οσο μπορεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Παν
    Φιλε μου σ'ευχαριστω που περασες να εχεις μια ομορφη βδομαδα!
    Ολες αυτες οι ''Πετρουλες''που τελειωνουν πανω μας εχουν ημερομηνια ληξης.Και θα τελειωσει ο ''Δημοκρατικος''σκοπος τους:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΤΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΗΓΟΥΡΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ..ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ humanity

    Θα συμφωνισω απολυτα φιλε μου,αλλα που ξερεις μπορει και να ειναι χαλασμενη η δηλητηριασμενη:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστουμε για το κέρασμα!
    Πόσο συμφωνώ!!Δεν λένε όμως πως στη ζωή τα πιο όμορφα πράγματα είναι ή ανήθικα ή απαγορευμένα ή παχαίνουν;
    Πάνε να μας απαγορεύσουν να ζούμε γενικότερα αλλά σιγά μην τους αφήσουμε να τους περάσει...Έχουμε όλοι τρόπους να τα καταφερνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ musicgarden

    Γλυκια μου Aurora πρεπει να τα καταφερνουμε,δεν μπορουμε διαφορετικα.Σωστα σχολιασες,και σ'ευχαριστω που περασες!
    Να εχεις μια ομορφη και δροσερη Κυριακατικη ημερα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα να μας απάγορεύουν ακόμα και να μπορούμε κοιμηθούμε το βράδυ σε παραλία?

    http://trela8hka.blogspot.com/2009/07/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ apliatsikas

    φιλε μου σε λιγο θα μας απαγορευουν να αναπνεουμε και να ζουμε μεχρι τα 70,για να γλυτωνουν της συνταξεις.
    σ;ευχαριστω που περασες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για σας,

    Συγχαρητηρια για το blog σας.

    προσφατα δημιουργησα ενα blog που ασχολειται με tips & tricks σχετικα με τα blogs.

    Αν εχετε χρονο ριξτε μια ματια στο
    http://www.johnpatrablog.blogspot.com/

    ευχαριστώ.

    johnpatra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ johnpatra

    Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια:))
    να εχεις μια ομορφη μερα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και από μένα λοιπόν καλοφάγωτη, ρε κερατάδες, η τούρτα του φίλου μου του Σωκράτη! Που και εξ ονόματος, κάτι σοφότερο γνωρίζει το παλικάρι!!!

    Τα σέβη μου και την αγάπη μου, φίλε Σωκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ

    Να σαι καλα φιλε μου Πανο αλλα την τουρτα την προσφερω οχι απο σοφια αλλα απο εμπειρια!
    Καλες παραλιες φιλε μου οσο μπορεις να της χαρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala