c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Πο(υ)λιτικη γριπη

Απ' τα χρόνια τα παλιά,μας κάνουνε κουμάντο με χλαμύδα,και φτερά!Αργότερα,φόρεσαν,φουστανέλα και κολλαν σημερα μας δουλευουν με κουστουμια,ποια η διαφορα?Μα τι αρρώστια μας θερίζει στην Ελλάς?Όλοι αυτοί οι ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΌΝ,μας έχουνε κολλήσει την γρίπη των πο(υ)λιτικων!Έχει χρόνο πολύ που μας κυνηγά η νόσος αυτή!Και απ'τον χρόνο τον πολύ πάθαμε ανοσία,και φερόμαστε σαν χαζοί!Τρώνε οι ποιο πολύ,ψωμάκι,τυρακι κάθε Κυριακή,και φασόλια,φάβα καθημερινή!Οι συνταξιούχοι χάπια φάρμακα ζητούν,μα τα ευρώ τους,ουτε για τη λαϊκή φθορουν!Οι νεοι φοβούνται τη Ζωή,γιατί ιατροί,φιλόσοφοι και μηχανικοί,δεν γίνετε τσιμέντα να κουβαλανουνε σε γιαπί!Κι έτσι οι ποιο πολλοί,το ρίχνουν,σε παραμυθα,μπύρα,και χασίς!Ένα εμβόλιο ρε παιδιά να γίνουμε άνθρωποι ξανά και να έχει πάλι η Ελλάς,το δικαίωμα Ζωής και λευτεριάς!

6 σχόλια:

  1. Αυτή η πο(υ)λιτική γρίππη όπως την λες, σ' έκανε ποιητή.
    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανεμοδουρα-Καλη σου μερα ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ,σ'ευχαριστω για το σχολιο σου,και προσθετω οτι η Ποιητη,θα μ'εκανε,η σχιζοφρενη!Τωρα που το λες,καταλαβα οτι δεν ειμαι το δευτερο που νομζα!Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεο τρομοκρατικό χτύπημα απο την γιου ες[ες] έι:τα τρελά γουρούνια.Ο ιός μεταδίδεται απο ανθρωπο σε ανθρωπο..σταματηστε να τρωγεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ sefirah-σ'ευχαριστω που περασες,και θα συμφωνισω μαζι σου!Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Σωκράτη ! Πρώτα απ΄όλα σ' ευχαριστώ για άλλη μία φορά για τα καλά σου λόγια !
    Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά αλλά εμείς τουλάχιστον έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη γιατί τον αγώνα μας τον κάνουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, οπότε δεν κινδυνεύουμε να καταλήξουμε σχιζοφρενείς... άσχετα αν πολλοί ίσως θα παρακαλούσαν να συμβεί αυτό ...

    ΧΑΜΟΓΕΛΑ :) ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!!!

    Καλό σου απόγευμα και καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Mayropigi-Σου ευχομαι το αποτελεσμα του αγωνα σου να εχει''Το Ονομα σού''ΝΙΚΗ.σ'ευχαριστω που περασες,να εχεις ενα καλο 3ημερο! :-)(και χαμογελω!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala