c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ο Ανθρωπος

Θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ στον Ήρωα,Άνθρωπο,Απεργό, Πείνας,Θ.Τενεζο,που για 56 ήμερα πολεμά,για δικαιοσύνη,ανθρωπιά,ισότητα!Τα συναισθήματα μας είναι Ντροπή,Αγωνία,Πόνο!Μόνο που εμείς δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο αυτος.Απο την άλλη οι Αλιτήριοι της πολίτικης,και επικοινωνιακής Ζωής,παραμένουν κουφοί,και στραβοι.Ενας Άνθρωπος χαροπαλεύει,και 300 Μαλάκες,παίζουν μαζί του,και μαζί μας!Μαλώνουν για το ποιος πήρε τι...όλοι αυτοί,οικουμενικοί,πολιτικοι,δημοσιογράφοι της ΤV,αίσχος και ντροπή,που κρύβετε μια τέτοια προβολή!

2 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ,ΧΩΡΙΣ "ΧΡΩΜΑΤΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @george Σ'ευχαριστω φιλε μου,πιστευω οτι η ωρα της πολιτικης αχρωματοψιας,θα ερθει γρηγορα.Βαρεθηκαμε ολοι εμεις να πληρωνουμε την κριση τους!Οσο για τον ηρωα,που κανει καταθεση ζωης,ευχομαι να εχει καλο τελος!καλο βραδυ!Σωκρατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala