c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Πολιτικη,παπαδο,οικονομια στην πλατη μας



Η κόντρα Πολιτικών,και θρησκευτικών αρχηγών,καλά κρατεί για το ποιος θα φάει το καλύτερο Αρνί!Δεν ντρέπονται καθόλου,που δεν δίνουν τον οβολό τους σε οικογένειες που έχουν ανάγκη πολύ,και προτιμούν μασούρια να τα κάνουν για..μια δική τους δύσκολη εποχή!Ευλογησον Αυτήν?Έτσι λοιπόν το Πάσχα κάνουν χρυσές δουλειές οι Εθνο,Πατέρες,της θρησκευτικής μας Ζωής!Όλα βέβαια αφορολόγητα στην τσέπη τους θα μπουν αφού έλεγχος και νόμοι δεν τους πιάνουν αυτούς!Έχουν ομοιότητες πολλές,με τους καλούς μας βουλευτές,άλλοι ασυλία,και άλλοι ταπεινή ασυδοσία!Είναι δυο κερδοφόρες εταιρίες,που εις βάρος του λαου,μας ψωνίζουν,αρα υπάρχουν!Εγώ ζω αρα ελπίζω!Ελπίζω να ζήσω σε μια Ελλάδα νέα με δημοκρατία,νόμους και αξιοπιστία,μακρυά απο γαϊδούρια,ρασοφορους κλέφτες και γουρούνια!Και μη νομίσετε ότι όλα αυτά που προσπαθεί να κερδίσει ο κοσμάκης από τα κλεμμένα του όνειρα,είναι άδικος κόπος!Όχι βέβαια..έξαλλου και στο κυνήγι το θήραμα το βλέπεις μόνο όταν το σκοτώσεις!Καλή Ανάσταση να έχουμε όλοι εμείς,και φωτιση αυτοί που τους δώσαμε το δικαίωμα να είναι στη βουλή!

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου καλησπέρα ! Όλα σου είναι υπέροχα ! , αξιόλογα ! , ευχάριστα ! Θαυμάζω το Ιστολόγιό σου ! Παρακολουθώ τις σελίδε σου ! Να είσαι πάντα γερός και πάντα να παρουσιάζεις όμορφα και ευχάριστα για όλους μας , με πολύ Αλήθεια , Αγάπη , Ανθρωπιά και Ειληκρίνεια ! Σαμάτης από Καλαμάτα http://snsarfara.blogspot.com stamos-dynami http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/

    Arfara-Messinias http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ Arfara-Messinias 2 http://snsstamoskal.blogspot.com/

    Arfara-Messinias 1 - FOTOS http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/

    vlasios http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ ,

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Σταματη φιλε μου,σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια να εισαι παντα καλα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala