c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Απολυστε τους

Αυτοί είναι οι υπάλληλοι που θέλουμε να ορίζουν την Ζωή μας??

Αυτοί είναι που θέλουμε να θησαυρίζουν?

Αυτοί είναι που θέλουμε να μας δουλεύουν?

Αυτοί είναι οι ι δ ι ο κ τ η τ ε ς ?

Αυτοί είναι οι Δ η μ ο κ ρ α τ ε ς ?

Αυτοί μας Αντιπροσωπεύουν?

Αυτοί όλοι έχουν ΑQ ?


A υ τ ο ι?Ε ΟΧΙ!!Όλοι αυτοί είναι λίγοι,είναι γελοίοι,είναι κρίμα είναι επικίνδυνοι,είναι ΊΩΣΗ!Είναι ηγέτες της ντροπής!Φίλοι συνοδοιπόροι μας αξίζει καλύτερη Ζ Ω Η!!!

4 σχόλια:

  1. Σαν ηθοποιοί από θρίλερ είναι...Αστα να πάνε...Αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε το σπίτι τους,πόσο μάλλον ολόκληρη χώρα...
    Μας αξίζει κατι καλύτερο και θα το έχουμε μόνο όταν πάψουμε να δρούμε με βάση το βόλεμα μας και πάψουμε να ακολουθούμε όποιον τάζει το καλύτερο ρουσφέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @-musicgarden-Καλη σου μερα Αυγη,οπως παντα συμφωνουν οι αποψεις μας.Ρουσφετια,βολεματα,διαφθορα,ειναι τροπος ζωης για μερικους.Ελπιζω οτι η κριση εχει αλαξει την καθημερινοτητα μας,και υπαρχει ελπιδα!Τα σεβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποιός είναι ο σκιτσογράφος, αλλά η Αλέκα είναι όλα τα λεφτά!!!

    Αυτό που με φοβίζει εμένα είναι ότι όλοι φωνάζουν, αλλά μόλις έρθει η ώρα να ψηφίσουν, πάλι με γνώμονα το βόλεμα κρίνουν τί θα βάλουν στον φάκελλο...

    Καλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ανεμοδουρα-δεν ξερω τι θα βαλουν στο φακελο οταν θα ψηφιζουν,αλλα ξερω οτι αν το κανουν με γνωμονα το συμφερον που λες,θα βαλουν ΙΟ στον σκληρο δισκο της ζωη τους!Ευχαριστω για την επισκεψη και το σχολιο σου!Καλο σου απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala