c h r o n o g r a f o s

Ενα blog που δεν θα γινει ποτε πολιτικο βημα κανενος!Σας ευχαριστω που επισκευθηκατε την σελιδα μου.Τα σχολια και τα κειμενα μου ειναι απο μια πραγματικοτητα οπως την βλεπουν τα ματια μου!Εξαλου η ομορφια αναγνωριζεται απο αυτους που την βλεπουν!



Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Δικαιωμα Ζ Ω Η Σ



Όταν γεννιέται,ένας άνθρωπος,τρομάζει τόσο πολύ,που τουλάχιστον για 2 χρόνια δεν μιλα πολύ!Έπειτα του μαθαίνουν,ότι οι άλλοι νομίζουν σωστό,και όταν μεγαλώσει,κάνει το ίδιο στους άλλους και αυτό!Μα σαν έρθει η ώρα να υπερασπιστεί το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ,και αξιοπρεπή Ζωή,φοβάται τόσο πολύ,και μιλιά δεν βγάζει όπως όταν έρχεται στη γη!Ας αρπάξουμε το δικαίωμα,να ζούμε χωρίς να μας υποτιμούν,και ας μάθουμε λοιπόν,ότι μέσα μας έχουμε δύναμη πολύ για να διεκδικήσουμε μια ανθρώπινη,δίκαια και αξιοπρεπή Ζωή,και ας σταθούμε δυνατοί,απέναντι σ'αυτους που μας στερούν το όνειρο Ζωής!
Η δόξα δεν βρίσκεται στο να μην αποτυχαίνεις ποτέ, αλλά στο να ξανασηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις.
(Χρονια πολλα στην ζωη)

4 σχόλια:

  1. @elli-Να εισαι καλα ελλη μου,σ'ευχαριστω,που εισαι παντα παρον.Να εχεις μια πολυ ομορφη μερα>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω στην ωρα του διαβαζω αυτο που πρεπει να δω...''ας αρπαξουμε το δικαίωμα να ζουμε χωρις να μας υποτιμούν''....προσοχη στις μασκες τους,γιατι υπαρχουν εχθροι αναμεσα μας που τους λεμε ''φιλους''και αφηνουμε ελευθερο το πεδιο να μας υποτιμουν και να μας φθείρουν.Ξεσκεπάστε τους...και καλη τυχη.
    Πολυ ωραια και χρήσιμη καταθεση,ευχαριστω,sefirah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @sefirah-σ'ευχαριστω που περασες,παντα θα υπαρχουν σκουλικια,μασκες,ψεμα στη ζωη μας,Αν ειναι απο φιλους,ειναι παντα επιλογη μας,το αν τα πατησουμε,η αν τα αφησουμε,να πολλαπλασιαστουν!Οταν προκειτε γι'αυτους που καθοριζουν το μελλον μας υπο την απουσια μας,πρεπει να τα ξεφωνιζουμε,πριν τα λιωσουμε.Καλο σου απογευμα!Τα σεβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kavala

Kavala